Op 7 juni dansen we met Minco en Marleen met het thema: ONTMOETEN

Locatie: Oostzijde 355 Zaandam

Op Friday Night 12 juli: Biodanzafeest ter afscheid van de Biodanzafabriek! Koop snel je ticket want dit wil je echt niet missen! 

Enne... Friday Night gaat volgend seizoen gewoon door, op een andere plek! Vera Reijns en Minco Ruiter nodigen iedereen mét en zonder Biodanza ervaring uit voor een heerlijke dansavond.

Iedere eerste vrijdag van de maand  verzorgen Vera en Minco zelf, of samen met andere Biodanzadocenten, een Feel Good Biodanza avond.
Feeling Good betekent voor ons warm en prettig, genieten, laagdrempelig en toch fijnzinnig en betekenisvol. Friday Night Feeling Good geeft je de kans om  te dansen met verschillende docenten en deelnemers. Iedere Friday Night Feeling Good krijgt daardoor een eigen kleur, met altijd een  Good Feeling. Kortom: een heerlijke dansavond voor iedereen!
Na de Vivencia is er gelegenheid om  samen thee te drinken en te snoepen van mooi opgemaakte fruitschalen.

Adres tot en met 12 juli 2024: Oostzijde 355 in Zaandam. In het nieuwe seizoen, dat vanaf oktober start, dansen we in Buurkamer Kadoelen in Amsterdam Noord. 
Om 19.30 gaan de deuren open, om 20.00 begint de vivencia. Uiterlijk 23.00 sluiten we af. 

Wil je weten hoe Friday Night Feeling Good is ontstaan? klik dan hier  Je kunt op deze pagina  zien welke vrijdagavonden we al hebben gedanst!


Wij willen dat Friday Night Feeling Good voor iedereen toegankelijk is. Wij worden zelf heel blij van onze avonden en willen dat ook mogelijk maken voor mensen met een krappe beurs.
Ben jij net als wij, ook blij met biodanza en wil je dat ook mogelijk maken voor iemand anders? Dan kun je een bedrag in de Feeling Good For You pot stoppen.  Hoe groot of klein dat bedrag is dat bepaal jij zelf.
Klik op de afbeelding om jouw bedrag vanaf 5,00 over te kunnen maken

klik op de afbeelding!

naar de ticketshop
ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief


E-mailen
Map
Info